Niin se viikko sitten alkoi. En kirjoitellut eilen mitään , sillä eilinen kieltämättä oli itsellä melkoista lentoa. Eilinen aamu alkoi kyllä rauhallisesti ja sain herätä ihanimman vierestä. Siitä saan aina voimaa, ja varsinkin voimaa tähän muutokseen. Aamupäivä meni sitten siivotessa ja suunnitellessa alkanutta viikkoa sekä sen koitoksia.

Huomasin , että vesi on vanhin voitehista. Se todella tehoaa ja pitää ihon sekä kropan kunnossa. Tein myös jo heti pienenä huomiona sen,että todellakin olen alkanut juomaan vettä!

Eilen sitten siivoilun ja suunnittelun jälkeen iltapäivä jatkui pakkaillessa sekä paperihommia tehdessä. Kaikki dokumentit piti saada eteenpäin ja päätin eilen siis saada kesityttyä ruokiin ja niiden aikatauluihin. On ihaninta, että valmennuksen aikana on vara valita, eikä tarvitse syödä orjallisesti vain tiettyä.

Iltasella kutsui sitten palokuntatreenit klo 18:00. Ohjelmassa oli kaluston läpikäyntiä ja jäin vielä harjoitusten jälkeen täyttelemään konehommia sekä kirjeitä ja posteja.

Kävin paloasemalla saunassa hommien jälkeen .Siitä sitten vielä porukoille käymään ja kattooo sitte :D

 

....................................

Tiistai 8.1.2019

 

Tämä aamu alkoikin sitten sillä, että kuuden maissa lähtö töihin . Töissä nyt tulee harrastettua ns. hyötyliikuntaa ja askelia voi kertyä hyvinkin paljon päivän aikana. Iltasella sitten vapauduin työstä ja kiisin citymarkettiin ostoksille ....Siinähän se yli kellonympäri meni työpäivä..Siihen päälle vielä ostokset ja kello tulikin jo tarpeeksi paljon nähdessä siihen mitä taas pitäisi saada unta. Kello oli valehtelematta ilta kymmenen taas. 

Meinasin oikeasti zumbata ,mutta olo oli niin veto pois tuön työpäivän kanssa ,että parasta oli blogikirjoituksen jälkeen valmistautua vain yöpuulle , jotta jaksaisi taas aamulla mennä töihin. 

 

 

.............................

 

Olen ollut näin alkuun huolissani tästä kun en urheilekkaan joka päivä. Äitini tosin totesi ,että tärkeintä on minun kohdallani juuri se ruokavalio ,vesi sekä ajoitus. Liikuntaa voin sitten lisätä entistä enemmän tämän matkan varrella.

Olen toisaalta täysin samaa mieltä !

 

 

Koitan kertoa tällä viikolla tosissaan haasteesta ,joka tälle viikolle on asetettu <3 

 

 

Nyt silmät luppaavat , hyvää yötä <3